voor jou
Ik voel me kwaad.
Kwaad omdat je hier bent
Ik voel meer dan haat
Had ik je maar nooit gekend
Je bent liefdeloos dus nutteloos
Wat heb ik aan jou
Je bent alleen maar boos
Ik heb geen reden waarom ik jou niet haten zou
Je dnekt alleen maar aan je eigen leven
En ga later niet aardig doen
Want waarom zou ik je dan nog een kans geven
Ik zou dan altijd blijven denken aan toen
Het is zonde van mijn tranen en verdriet
Want door jou voel ik onzekerheid
Maar gevoel heb jij niet
Daar ben ik nu al op voorbereid
Ik ben het zat, verschrikkelijk zat
Bij anderen de leuke vader spelen
Je bent een vuile rat
Ik heb geen zin meer om met jou een huis te delen
Of ik ga weg of jij rot op
Ik zou je niet missen
Minder gezeik aan mn kop
En alles wat ook maar iets met jou te maken heeft weg wissen