Pupje
Je bent pas 8 weken oud, lief klein puppie,
Pas verhuist naar een nieuw thuis, weg van je mama,
helemaal in je uppie.
Zo lief, zo klein,
Lig je daar op je grote kussen bij de verwarming te slapen
zo fijn.
Wanda is de naam die we jou geschonken hebben,
En de jaloerse gevoellens van onze andere hond zullen
vast snel weg ebben.
Lief klein puppie, wees welkom in je nieuwe huis
en heb het er naar je zin,
Een nieuwe start, een nieuw begin.