ik haat je,
biatsch,
ik haat je,
hoor je het nu?
altijd mij uitschelden,
mij willen slaan,
mij zwart maken bij je vrienden,
mij vernederen,
mij af laten gaan bij alles en iedereen,
zie je wel wat je met me doet,
je breekt me,
je maakt me kapot,
hoor je wel wat je zecht,
''ik stomp je in elkaar''
dat gunde ik niemand,
niet eens mijn eigen zus,!!!!
ik haat je,
hoor je me?
ga naar dei vriend van je,
want die doet toch niks,
die kijkt toe hoe je mij misbruikt,
net of hij er wat om geeft,
een ander zusje?
dat is toch wat je wil,
doe het dan,
je hebt toch een hekel aan me,
en ik aan jou !!