Ik ben pas lief.
Pas lief, als ik verstorven ben
Nu is er nog vechten
Het lieve te verechten
Dat niet verstorven is.
De mens is bedorven
De mens is hel's en
Wil niet anders dan rebel's
Te vinden dat hij niet mist.
Ik ben pas lief.
Pas lief, als jij hier terug bent
Nu ik van enkel vechten ren
Eer ik weerom 't verstorven ken
Had me niets beloofd.
De liefde beroofd
De grens word verlegd
Het leven word echt
Barbaar's week voor hoofs.
Ik ben pas lief.
De dood blijft nu een levenlang verlangen...