een vriendschap dat nooit bestond
een vriendschap die niet bestond
zo zie ik jou en mij
ik dacht dat ik alles van je wist
en jij alles van mij
maar nu zie ik wel weer
dat alles niets heeft betekend
zo veel dingen die wij samen deden
zijn er eigenlijk neit geweest
jij gaf mij op
jij wou liever bij je vriend zijn
een vriend die onbekend is
iemand die ik gewoon haat
ik dacht dat jij anders in elkaar zat
maar nu zie ik wel jij bent nooit een vriend voor mij geweest
en nu is de tijd dat ik zeg
nienke?? wie is dat?
voor mij ben je voorbij, verledentijd
een vriendschap die nooit heeft bestaan