jij hebt mij geen kans gegeven ik heb jou er 2 gevraagt. neen je vont me te lelijk te ... je wilt ook gewoon vrienden blijven, maar voor mij is dat een probleem want ik wil meer dan gewoon vrienden.
savonds ween ik stil heel stil dan vraag ik me af waarom je me geen kans wil geven waarom ik niet en zij wel???
de volgende morgen sta ik op met de zelfde vraag zonder antwoort ik ga naar school zonder altwoort en sta je vlak voor me ik weet nog steeds geen andwoord wat moet ik doen zou ik je het vragen neen laat maar het is niet meer nodig vrienden zijn is genoeg.
zop leef ik nu aal een maand dag na dag gaat het het zelfde altijd de zelfde vraag. waneer krijg ik nu een antwoort???