de oneindige sterrenhemel
een stralende duistere deken
onmetelijke rijkdom
straalt op ons neer
blinkende stipjes en
een stralende maan
ik probeer ze te tellen
een voor een te plukken
voor jou
om mijn oneindige liefde
en onmetelijke geluk
te laten blijken
en blinken tot in jouw hart
samen onder onze
stralende duistere deken
van liefde voor altijd