Je weet niet half,
hoe ik naar je verlang.
'T voelt zo heftig,
het maakt me soms bang.
Je stem laat me zweven,
in een verliefde mist.
Ik hou van jou,
dit keer heb ik me niet vergist.
Kom snel bij me,
ik wacht al zo lang.
En je weet niet half,
hoe ik naar je verlang...