al weer bijna 2 maanden voorbij
de tijd lijkt ineens zo snel te gaan
terwijl de afgelopen maanden, de dagen zo traag gingen
elke dag met moeite uit bed
elke dag weer afvragend, wat is mijn doel
nu 2 maanden verder zie ik mezelf weer een beetje
stukje bij stukje vind ik mezelf terug
en dat door 1 zoen van jou
voor mij het einde
het einde van ons verhaal
ons boek is nu uit
ondanks dat ik van je hou
zie ik het nu anders
de liefde die ik voor je voelde
is nu vriendschap geworden
en nu is de dag dat ik kan zeggen...
Ik word weer gelukkig, ookal is het zonder jou
want uit eindelijk..blijf je tog aan mijn zijde
stapje je voor stapje vind ik mezelf terug
het gevoel dat ik had toen jij nog bij je was