Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
jouw lief
De verloren tijd te veel
Nooit gedacht dat dit mij treffen zou
Op het punt van liefde
Was het altijd de ijzige kou
Toen kwam jij en bracht die warmte
Wat jij toen kwam beloven…
Geen kou meer
Ik moest in jou geloven…
En ik wil niets liever dan wakker worden…
Elke ochtend naast jou
Omdat ik mijn ogen kan sluiten
En blind op je vertrouw
Maar je warmte doet mij soms nog prikken
De laatste stukjes ijs moeten nog verdwijnen
Elke keer als ik bij je ben…
Gaat de zon wat feller schijnen
Dus denk niet dat ik je zat ben
Of niks om je geef
Sinds dat jij bij mij bent
Voel ik dat ik leef
Ik ga niet weg…
Ik zal er voor je zijn
En als het even mag
Verzacht ik ook je pijn
Mijn armen zijn voor jou
Mijn kussen zijn voor jou
Mijn hart is voor jou
Reacties op dit gedicht
Sarah Gloudemans vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Sarah Gloudemans
Gecontroleerd door:
Sunflower
Gepubliceerd op:
06 december 2005
Thema's:
[Liefde]