Neerslachtig voelen
Ik voel me neerslachtig
Al meer dan een dag
Al van de avond er voor
Een depressief gezichtje
In plaats van een lach
Soms wel ééns
Maar mezelf niet goed voelen
Nog altijd down
En het duurt zo lang
Dat
Maakt me wel bang
Misschien
Gaat de depressiviteit
Van nu
Niet meer over
(Ik voel me wel neerslachtig, Misschien wel door het verdriet en de pijn. Ik weet het eigenlijk niet zo goed waarom. Beelden, gezegden,... spoken door mijn hoofd.
Het is al van gisteravond. Ik weet niet of het zal blijven of dan toch wegtrekken.)