Mijn vleugels zijn gebroken,
wanhopig stort ik neer.
het gevoel onuitgesproken:
"Ik heb de kracht niet meer!"
Hoe kan ik vliegen zonder vleugels,
nu ik overal bergen zie verschijnen.
Zo verstrikt in deze teugels,
zal ik langzaamaan verdwijnen.
Tenzij jij me hoop kunt geven,
de liefde met me delen.
Zodat ik weer kan leven,
en mijn vleugels kunnen helen.