Ik ben altijd zo bang.
Ik durf niet te gaan slapen.
Ik ben altijd zo bang
Dat als ik weer eens op ga staan
Jij er niet meer bent
Jij bent een droom
Iemand speciaal, iemand onecht
Besta je wel ?
Vraag ik me af
En ik ben bang
Dat je er morgen niet meer bent