Ik voelde me bij jou op m'n gemak.
Je gaf me iets wat me erg aansprak.
Bij jou kon ik zo gek doen als ik maar wou.
Maar alles is veranderd nou.
Je bent er niet meer.
Dat doet in mijn hart zeer.
Je vroeg je altijd al af hoe het zou zijn als je de wereld verlaat.
En ik vroeg me af hoe zou het zijn als ik jou kwijtraak.
We weten nu allebei onze antwoorden.
Ik voel alleen maar pijn en verdriet.
Maar waar jij ook bent,
ik hoop dat je gelukkig bent,
en....en me nu ziet.