elke keer opnieuw,
doe ik pogingen,
pogingen om te hopen dat ze mij nu wel waarderen,
elke dag doe ik mijn best,
om het goed te doen,
en geen last te zijn,
elke dag opnieuw denk ik,
waarom?
waarom waarderen ze mijn daden nooit?
nooit ben ik goed genoeg,
altijd te min,
nooit word ik geloofd,
altijd bedenken ze mij vol schulden,
mam,
je was de enige,
de enige die respect voor mij had,
mam ik mis je zo,
elke dag denk ik terug,
aan de herineringen van ons 2,
elke dag probeer ik het verleden te vergeten,
maar alles wat ik zie,
ben jij,
elke dag zit ik vol spanning,
en denk ik hoe lang heb je nog te gaan,
elke dag zit mijn hoofd vol tranen,
omdat ik weet je over een tijd te verlaten,
mam zo hard hebben we voor jou gevochten,
zo hard heb je moeten knokken,
zo veel pijn heb je geleden,
je wil me zoveel zeggen,
maar je kunt het gewoon niet,
hoe hard je ook zou willen,
je verdriet kan geen uitweg vinden,
een dign weet k zeker
ik zal altijd blijven strijden,
om een uitweg voor jou tranen te vinden...