Ontwaken
Door Emjay
hart en ziel ontvouw ik mij
onder een verleden te zwaar
word ik jou gewaar
je maakt me vrij
weer kind na 36 jaar
bemin mij maar
dus dit is het, de belofte
van lied en film, en boek
mijn leven lang was ik zoek
je zegt zelf dat ik bofte
liefde was een vloek
mannen waren schoften
zacht waakt
een flauwe herinnering
ontluikt de vrouw die ik mag zijn
laat maar los de oude pijn
kom hier jij lekker ding
angst staakt
ik dans naakt