ik loop op de groep binnen,
om een gezellig gesprek te gaan innen
daar zit je bij een bewoner heel lief
en meteen paktje je me mijn hart als een dief.
je lachte naar mij en stelde je voor
en vanaf dat moment was ik voor jou een en al oor..
ik zag je een paar dagen later weer lopen,
mijn benen werden zwaar en ik maar hopen,
Hopen dat je me mee uit zou vragen,
ach ik moet niet zo klagen,
ken je pas 1 week
en dat maakt me zo week.
ik hoorde dat je het wel over me hebt gehad lekkerding is wat je zei,
maar dat telt hetzelfde voor mij
zou ik het lef hebben je uit te vragen deze uren
of zou dit nog heel lang gaan duren