Gevallen in zonde
oneindig
diep
de weg terug
is zo makkelijk niet
die stijd in mij
de duivel of God
wat is het sterkste
't genot of 't gebod?
't zal dan blijken
wie overwint
is er redding
voor de duivel mij verslind?
ik moet
stoppen
definitief
met aardse dingen
waar ik zo van geniet
maar dat is onmoog'lijk
zo lijkt het althans
want ik ben zo zwak Heer
maar geef mij 1 kans
want ik zie geen uitvlucht
geen toekomst, geen doel
'k weet niet waar ik heen moet
waar is mijn gevoel?
'k sta op het randje
van de afgrond
zo diep
'k word meegezogen
wie helpt me hieruit?
ik schreeuw...
zo hard
help!
er wordt in mij gevochten
wanneer is die strijd voorbij?
de duivel is machtig
hij sleurt me steeds weer
terug naar de wereld
iedere keer
maar Heer wees toch sterker
redt mij
hieruit
zou U mij willen dragen
willen redden o Heer
ik kan niet meer verder
ik wil dit niet meer...