Dag Liefste
Zacht streelt je kus mijn lippen
Ik zie je niet, je bent er immers niet
Jou hand pakt de mijne vast
Je neemt me mee naar buiten
Samen ontsnappen we via t raam
Op stille fluister voeten gaan we door de nacht
Geen moment raak ik de grond, ik zweef
Zacht streel je door mijn haren
Je fluistert onhoorbaar
Maar ik weet wat je zegt
Nog een laatste maal
Val ik in je armen in slaap
Stilaan breng je me weer naar huis
Zacht streelt jou traan mijn wang
En in de verte hoor ik je zeggen
“Dag liefste”
*