Het spijt me
Meisje ik hoop dat je niet boos bent,
Ik hoop dat je het me vergeeft,
Het spijt me zo,
Dat ik je deze gedachten heb gegeven.
Ik weet niet wat me bezielt,
Ik mis haar zo erg,
De steun die ze me gaf,
Ze zette me zorgen opzij.
Ze zei dingen waardoor ik me goed voelde,
Ik was iets bij haar,
Niet zomaar iets.
Dat mis ik nu.
Meisje ik hoop echt dat je niet boos bent,
Ik kan echt niet zonder je,
Ik ben van gedachte veranderd.
Ze is nog aan me zij.
Ons gesprek gister heeft echt geholpen.
Je hebt gelijk,
Het is wel moeilijk maar ik kom hierdoor.
Beloof me dat je aan me zijde bent.
Niet alleen in deze tijd,
Maar altijd,
Verlaat me niet.
Het spijt me echt meisje.