Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Chocolate
Chocolate
Chocolate breaks the ice
Passion meets the eyes
Pretty daughter on the run
Looking for a bit of fun
Mother's friend
Smokes to cry
The northern wind
Again
Will fly
Upon the water
Through the heart
'Till it breaks them all apart
A kangaroo
Her only friend
Hates that passion
Has no end
While your mom guides
The wind divides
The heart in two
Says the lonely kangaroo
I'll run away
To receive
To belief
To jump into nowhere
So you might care
Mother's cry
Won't reach your ears
You dont know why
She refuses tears
Scream into the sky
Look into her eye
See the little fears
She kept all those years
Pleading to the dead
So you won't forget
Passion problems
When love flies away
And it welcomes
Whatever you say
The nightingale sings
Moonlight touches its wings
Reacties op dit gedicht
TheDarkestSide vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
TheDarkestSide
Gecontroleerd door:
Sunflower
Gepubliceerd op:
09 december 2005
Thema's:
[IK]
[Houden van]
[JIJ]