"spring niet van de brug!"
omgeven door water
zo donker en diep
't lijkt of het vraagt
om mijn leven
ik kijk naar omhoog
veel wolken soms zon
ook daar klinkt de vraag
naar mijn leven
de diepte of de hoogte?
nog slechts 1 keuze te gaan...
de diepte is kil en koud
toch is die stem bekend
en hij vraagt maar 1 ding:
't is slechts 1 sprong in de diepte...jouw leven!
de hoogte is onbekend
toch spreekt een liefdevolle stem
ook Hij vraagt maar 1 ding:
't is slechts 1 sprong in de hoogte...jouw leven!
de hoogte, de diepte
ik voel ze vechten...om mij
mijn leven!