Jij vrolijk als altijd
Jij altijd met een lach
Jij die heeft aan iedereen schijt
Jij die me laat lachen elke dag
Jij van wie ik hou
Jij die ik vertrouw
Jouw wil ik nooit kwijt
Want daarvan krijg ik zeker veel spijt
Broertjelief......je bent gewoon,
Gewoon mijn hartendief.....