Jij geeft mij het gevoel van..
***
Lieverd,
Jij geeft mij het gevoel van vertrouwen..
Jij geeft mij het gevoel van zekerheid..
Jij geeft mij het gevoel van blijheid..
***
Bij jou voel ik me fijn,
Zou eigenlijk voor altijd bij je willen zijn..
Zomaar even tegen je aan liggen..
Mn hoofd op jou schouder..
Jou hand bij mij navel..
***
Het voelt zo goed,
Wat jij met mij doet..
Ik wil je niet loslaten,
Nu nog niet..
***
Jij geeft mij het gevoel van vertrouwen, zekerheid en blijheid..
Maar ook het gevoel van angst..
Omdat ik nu al weet dat ik je los moet laten..
***
Ik ben bang..
Ik kan het niet..
Ik wil je nog niet loslaten..
***
Vanaf het moment dat je weg bent,
Houd ik me krapachtig vast aan de herinneringen met jou..
Die ik niet vergeten wil..
Ik ruik je geur,
Ik voel jou tegen me aan..
Het voelt zo fijn,
Ik zou eigenlijk voor altijd bij je willen zijn..
***