de stille duisternis,
zeg me,
vertel me,
wat er zo stil is hier,
mij hart mist iets,
kan niet stoppen met huilen,
kan niet stoppen met schreeuwen,
sla mezelf tegen de muur,
benut mezelf met een mes,
kan het niet laten,
zeg me,
vertel me,
wat ik mis,
zak door mij kniƩn op de grond,
met mij handen in het haar,
bloeddruppels gemengt met tranen,
benutten mijn vloer,
mijn hart mist wat liefde,
de liefde van een gezin,
hier word ik uitgekotst,
vertel me waarom?
zeg me,
wat ik fout heb gedaan,
zeg me wat ik mis,
om mischien nooit meer wat fout te doen,
ik voel niets meer hier,
geen liefde,
geen gemis,
ik voel alleen de liefde,
van een mamma die zo ziek is,
en me niet helpen kan,
alleen van jou hield ik,
en nog steeds,
alleen om jou heb ik altijd gegeven,
want de rest hier,
wilde mij niet,
zeg me,
vertel me,
wat ik iedereen heeft behalve ik...