Het sombere hangt boven mij,
als was het een valk
spiedend naar een zwakke prooi.
Ik voel me even fier
als een geblutste gieter
wachtend op de schroothandelaar.
Een gevoel van Nietskunnen omvat me
als een veroest harnas
dat me het helder zicht beneemd
en niet toelaat vrij te bewegen.
Maar ik wacht,
tot ik als een feniks zal heropstaan
En laat zien wie ik ben