Dit portret blijft altijd prachtig
maar jij moet er achter staan.
Zo mooi, wijs, lief en krachtig
maar je moet er wel voor gaan.
Dit portret laat zien hoe jij je voelt
en helpt je bij je problemen.
Het weet precies wat je bedoelt
en welke richting je moet nemen.
Ben je down en moe
teleurgesteld in al je dromen
Wees lief en lach het toe
Je ziet wat er weer zal komen
Dit portret is van de buitenkant
Het binnenste kan het niet tonen
Soms lijkt het moe en opgebrand
maar er blijft iets prachtigs achter wonen
Dit portret is van het heden
Het is precies zoals het lijkt
Ben je nu tevreden
als je in deze spiegel kijkt?