mis die lief hebbende ogen
die mij veiligheid geven
die je een gevoel kunnen geven,
met jou wil ik al het mooie beleven
mis een arm om me heen
die me steun zal geven
voel me toch zo alleen
mis iemand aan mij zij
iemand die snapt wat ik voel
waarmee ik zonder woorden
begrijp wat hij bedoelt
mis die veiligheid,liefde en tederheid
iemand die me kent door en door
mis gewoon iemand aan mij zij
ach..
al heb ik nog zoveel familie en vrienden
en al sta ik dan niet echt alleen
toch voelt het zo
bedenk ik me als waar kan ik heen..