mijn gedachten.
mijn gedachten aan jou doen mij zweven,
elke minuut van de dag weer even.
heb een lach op mijn gezicht bij het schrijven van dit gedicht.
want ik denk aan jou,
ik denk aan jou vaak onbewust,
hoe je mij in het duister kust.
hoe je zegt ik hou van jou..
hoe je kijkt zo lief, en trouw.
je ogen,je lach,je lijf,je geur...
doen mij zweven, zweven naar de deur...
de deur van de dromen,
de deur van bedrog.
de deur van de liefde..
waarom geloof ik het nog?
als ik jou zie ga ik zweven..
elke minuut van de dag weer even..
ik heb dit gedicht voor jou geschreven !!
liefs buuskuuh