Leeg huis, leeg bestaan
alleen op de wereld
hoe zal dit verder gaan
nieuw begin, eenzaamheid
op eigen benen staan
hoe moet ik verder gaan
verleden, heden, toekomst
al het vertrouwde kwijt
hoe kan ik verder gaan
leven, liefde, vertrouwen
zonder maatje in het leven staan
hoe durf ik verder te gaan
een muur, een hoge berg
een ongewis bestaan
wanneer mag ik verder gaan
onzekerheid en een zeker verlangen
om vanuit het niets opnieuw te beginnen
wil jij met me mee gaan?