hoe je kijkt..
hoe je lacht..
je moest is weten..
wat ik dacht..
wat ik denk als ik je zie..
wat ik denk als je naar me kijkt,.
misschien wil ik niet weten wat je ziet..
misschien wil ik niet weten wat je zojuist dacht..
ik wacht,.
ik wacht op jou.
omdat ik van je hou
greets buuskuuh