Een klomp met een zeiltje....
Diana is Frans steeds een stapje voor
anders loopt hij haar onder de voet.
Met die grote schuiten van hem
gaat het toch steeds weer goed.
Maar nu moet ze goed op gaan passen
want met maat 50 van deze exemplaren
zullen jullie het nog moeilijk krijgen
om de juiste afstand te bewaren.
Als ze van het dansen versleten zijn
of je wilt niet meer op elkaar fitten,,
gebruik ze dan gerust als bloempot
kun je achter de geraniums gaan zitten :)
Nou breekt mijn klomp zul je ooit zeggen
maar daarvoor heb je goede lijmen,
dus reken maar dat ze lang mee gaan,
het valt niet mee te blijven rijmen :)
Als jullie je dan nog eens vervelen,
zet op je klomp een zeiltje bij
en houd een wedstrijd op het weerwater,
plezier is gegarandeerd door mij.
©Dré
11 december is mijn dansleraar Frans 50 geworden
en op de dansles van 13 december hebben we
van de goud-les een paar klompen gegeven
in maat 50 en hem de klompendans laten doen.
Het gedicht zat er ook bij en wil ik hierbij delen....
Al eerder had ik ook al twee limericks geschreven,
waarvan er al één geplaatst is en deze wordt morgen
met een nieuwe limerick herhaald......