zondag kwam ik je terug tegen
na zes maanden dat je er een
punt achter onze relatie hebt gezet
we zijn toen 10 maanden gelukkig samen
geweest en zag ik je terug
k ben weet stapel verliefd op jou
maar ik twijfel of ik wel mijn gevoelens
mag volgen
ik wil je graag terug
maar doe ik er wel goed aan
als ik mijn hart volg?