in mijn dromen zie ik je lopen,
als ik wakker ben zie ik je gaan.
in mijn dromen hoor ik je praten,
als ik wakker ben zie je me niet staan.
dit moet stoppen,
dit mag niet verder gaan.
wie ben jij?
hoor jij bij mij?
vertel mij hoe het zit..
of ga.
ga..hier ver vandaan..
als je me toch niet ziet staan.
ik wil niet dromen wat ik droom,
ik wil niet zien wat ik zie..
ik wil niet denken wat ik denk.
je bent geen droom..
vast een geschenk..
een geschenk van boven.
dat is wat ik denk.
Greets buuskuuh