vandaag heb ik alles op save gespeeld,
alles wat rot is heb ik me ingebeeld,
ik werd wakker en voelde me smooth,
drukte op play en trakteerde me op soul food,
luister naar mij ik heb de kogel in de kamer,
zet de loop tegen mij hoofd en span de hamer,
maar alles is aan de heer daar boven,
sinds vanmiddag ben ik in hem gaan geloven,
de inzet is hoog een mensen leven,
ik heb mijn ziel,kwelling,liefde aan hem gegeven,
ik heb de prijs betaald voor velen,
dam een mensen leven is niet om mee tespelen,
ben op zoek naar een betere plaats,
om te leven maar heer ik heb geen haast.