wat moet ik nog denken ?
nu je dit hebt gedaan..
voor mij is het lichtje nu uit gegaan!
ik had hoop..
ik had geduld..
maar ik was in de wolk der liefde gehuld..
ik zag niet wat je deed..
ik wist niet wat je dacht..
maar het doet zeer..
als iemand je achter je rug om uitlacht!
het deed me goed bij jou te zijn..
maar nu doet het alleen nog zeer.
ik wilde dit niet,
maar jij geniet,
van mijn verdriet!
....
(**Zucht**)
Greets buuskuuh