als alles me teveel wordt
door de dagelijkse dingen
die zich zo op kunnen hopen
dan zou ik niets liever willen
dan bescherming te zoeken
in jouw armen
als alles me teveel wordt
door de problemen van anderen
die ik steeds maar moet aanzien
dan zou ik niets liever willen
dan mijn gezicht te verbergen
tegen jouw krachtige schouder
als alles me teveel wordt
doordat ik m'n eigen problemen zie
die ik meestal probeer te verstoppen
dan zou ik niets liever willen
dan te schuilen
in de veiligheid van jouw schoot
en hoewel het mij nu duidelijk is
dat alles me teveel is
heb jij dit niet geweten
en heb jij me, volkomen terecht
verlaten.
en nu hoop ik dat er een tijd komt
dat ik rust zal vinden
en dat ik de liefde voor jou zal kunnen uiten
die er altijd ingezeten heeft
maar er nog niet uitkan
omdat alles me teveel is!
Liefste, ik hou nog zoveel van je...