Jaren verstreken,
heb altijd in je geloofd....
Nu weet ik niet meer wat ik moet geloven,
heb iets gelezen en dat spookt contstant door mijn hoofd.
Ik zat achter jou computer,
wilde msnen en melde me automatisch aan...
terwijl ik op postvak in klikte,
zag ik daar jou naam staan.
Automatisch aanmelde gaat via jou naam....
dat was ik even vergeten,
maar ik zag daar mailtjes staan....
dat wat ik toch wel even wilde weten.
Ik las niets bijzonders....
wilde eigenlijk weer gaan,
plots viel mijn oog ergens op
zag de naam van iemand die ik niet mag daar staan.
Marloes, iemand die altijd lag te stoken,
ik wilde graag weten wat zij schreef,
een behoorlijk dom en zielig mailtje,
dat ik er bijna in bleef....
Maar in dat mailtje stond niets apparts
ze stelde een nieuw meisje aan je voor,
ze lag weer eens te stoken,
ik had niet anders verwacht, ik had haar wel door.
Ik zag jou reactie op dit mailtje.....
daar gingen al mijn dromen,
had dit nooit moeten lezen....
dan was ik hier ook nooit achter gekomen.