geen inspiratie,
geen gevoel,
ik zie hoe ik met mijn vingers over het toetsenbord woel..
ik kan niet denken,
ik kan niets doen..
want ik blijf steeds denken..
denken aan toen..
Toen was gister..
de dag dat alles voorbij ging,
mijn dromen over jou..
weg zijn de woorden "ik blijf je trouw"...
er was geen ons,
die zal ook nooit komen..
maar ik leef verder..
verder in mijn dromen.
samen met jou want die "ons" zal er nooit zijn..
denken aan jou zal ik altijd blijven doen..
dromen over jou en mij zullen er altijd zijn..
want denken aan "ons" dat blijft fijn.