Je goudkleurige krullen dansen op je rug
je klaterende lach weergalmt in mijn hoofd
je hebt een hart van zuiver goud
niemand laat je koud
niemand kan je weerstaan
je bent mijn engeltje,
mijn prinsesje
alleen met een
blik door die ondeugende oogjes
alleen met een
lach van die guitige mond
verover je het hart van iedereen die je kent
je bent
mijn kleinste zusje !
Almost me
*******************************************************
Dit schrijf ik ter aanleiding van de 6de verjaardag van mijn kleinste zusje Eline.
Gelukkige verjaardag Lientje, dikke kus