Al 56 bladzijden in mijn dagboek geteld
en nu is het te laat
vanavond heb je gebeld
spijt komt na de daad
Je sneed iets te diep
maakte een oude wond weer open
ik zag hoe het fout liep
ben er met blinde ogen ingelopen
Kijk naar hem
was het dan zo slecht?
geen woorden meer
machteloos hoe ik tegen de stroom in vecht
Andere slachtoffers
een kindergezicht
bij wie waar wanneer
zijn blik op hem gericht
het hoeft allang niet meer
Is het fout wat zij nu denkt?
zo ziet het einde er dus uit
nog een laatste maal
dat hij de glazen volschenkt
het wordt tijd
dat ik dit hoofdstuk afsluit