Onrust, kriebel, twijfel, angst
verlangen diep daarbinnen
weet niet echt waarnaar
kan ook niets verzinnen
Heb zin in van alles
maar wil eigenlijk niks
tegenstrijdigheid ten top
alles bij elkaar een rare mix
Vreugde en verdriet
hopeloosheid en hoop
lopen in elkaar over
zit met mezelf in de knoop
Onzeker maar vastberaden
onverschillig maar bewust
wervelstorm in m’n kop
wil enkel nog maar rust
Gedachten razen als maar door
het blijft maar malen en malen
vele paden, maak geen keus
lijk langzaam te verdwalen
Gaat dit ooit nog over
ik zal het me altijd afvragen
maar dit gevoel vanbinnen
kan ik echt niet meer verdragen
16-12-2005