Mijn grootvader zit te lezen,
en ik moet rustig wezen.
Maar ik sta op z'n tenen,
en knijp em in de benen.
Ik trek de krant opzij
en kijk,
dan ziet hij mij.
Hij roept van:
'Kleine Kellemie,
kom hier jij
op m'n knie!'
Nu wordt het leuk
hier heb ik op gewacht:
Hij lacht