Muziek maken doet u graag
Het leven is niets anders waard
U bent degene die het kan
Want u bent met muziek in de ban
Piano spelen en zingen doet u als de beste
Als dirigente leert u deze muziek te testen
Veel mensen zullen respect voor u hebben
En misschien vind u dat al een hele eer
Maar voor jou en mij is muziek er net als het weer
Net zo uniek als de zon
Het blijft schijnen elke dag maar weer
Muziek zal nooit verdwijnen
Want het zit in ons hart en dat is het fijne..
En dat kunnen we zweren want we hebben les van Mevr. Heere.