Ik mis je steeds meer en meer
Mijn hart gaat zelfs wild tekeer
Waar ben je toch?
Misschien is het weer bedrog
Jij, die me alles laat geloven
Heb ik weer alleen maar kunnen dromen?
Elke tegenslag geeft me weer minder hoop
Zoals een zandloper die leeg loopt
Soms vraag ik me af of het nog zin heeft
Zal ik ooit iemand ontmoeten die me licht geeft?
Je vraagt je op den duur af wat er met je scheelt
Misschien wel het lot dat je parten speelt
Mijn innerlijk is mijn grootste troef
Het uiterlijk loopt alleen maar stroef
De onzekerheid neemt zo snel toe
Totdat je in slaap valt, doodmoe
Soms blijven de tranen maar komen
Net zoals de rivieren stromen
Maar is het dat wel allemaal waard?
Het leven heeft zo al een snelle vaart
Maar vriendschap blijft er altijd bestaan
Daar kun je van op aan gaan
Het is het mooiste wat er is
Veel beter dan pijn en gemis