Ik wil graag vrij zijn als een vogel in de lucht
Een leven zonder zorgen,
een leven zonder gezeur,
een leven zonder regels,
een leven met alleen je eigen wil.
Ik wil graag vrij zijn als een vis in het water
De hele dag doen wat je wil.
Maar op een moment wordt het saai
Elke dag hetzelfde
Elke dag opnieuw
Geen dag zonder spanning
Geen dag zonder geluk
Het leven kan nooit perfect zijn
Maakt niet uit wie of wat je bent
Beroemd of een arm man
Iemand die in Oranje speelt
Of alleen een speler voor plezier
Kon het leven maar zo perfect zijn
als de maan die om de aarde draait
maar ik neem het leven zoals het leven is
ik kan daar best goed mee leven.