Een groote leugen, dat tussen jou en mij
een groote leugen van jou en mij
dat is hoe ik het nu zie
want die liefde die wij deelde, is nu voorbij
ik zag jou als mijn groote lief
maar daar ontstond de leugen
want jij vond dat niet van mij
ja je zij dat je van me hield
maar dat was een leugen
dat is hoe ik het nu zie
het was over, je hield niet meer van mij
ahja tenminste dat was wat je zei
want even later bleek dat je een ander wou
en waarom je mij niets vertelde..
ach je wou mij geen pijn doen
nou kijk nu eens, je deed het alleen maar meer
vriendschap, dat was wat je met mij wou
ik geloofde daarin met heel mijn hart
maar dat bleek ook zo moeilijk te zijn
vriendschap met iemand waar van je houd
iemand die je pijn doet
maar die je vergeefd omdat hij je alles is
maar die vriendschap was niet wat jij of ik dacht
het is te moeilijk
misschien niet voor jou maar wel voor mij
je laat me toe kijken, hoe jij pijn hebt,
omdat iemand je niet wil en jij haar je alles vind
leuke vriendschap, heel aardig
je wou me toch geen pijn doen...
kijk dan eens nu naar mij
alles wat ik was, ben ik nu kwijt
en door wie, kijk eens in de spiegel
denk je dat ik nog met je contact wil..
nee jongen, deze vriendschap is voor mij echt helemaal voorbij
~je maakte me kapot, met alles wat je had. ik hield van je en dat doe ik nog steeds. ik kan het gewoon niet meer aan. Hoe moeilijk het ook wordt, ik ben beter af zonder je....je bent mijn liefde voor het leven~