Deze keer wil ik je iets bijzonders geven
waaraan je veel plezier zult beleven
Ik ga eens vlug wat tijd uitdelen
die schenk ik je, verpakt, apart
of in luchtige onderdelen.
Zo een overvloed is bijzonder fijn
en daarop drinken we nu een glaasje wijn.
Een Vrolijk 2006 !