Uit het dal van ellende en pijn, overschrijdend elk verdriet een trede opwaarts.
Een naar boven een stap dichterbij naar vrede en geluk.
Laat elke stap een zijn van overwinning, naar vrede in hart en ziel.
Het verleden vervaagt verloren dromen vervagen ook, verbeterd, verfijnt, geschaafd, geleerd.
Oude pijnlijke emoties geheeld, terug vervolmaakt tot een geheel.
Verloren gaven en talenten opnieuw tevoorschijn toveren.
Stappen opwaarts hebben iets aangebracht.
Het terug vinden van wat je hebt verloren.