Sommige mensen zijn het niet waard energie in te stoppen.
Hebben toch altijd een reden om gelijk te krijgen.
Terwijl ze vals en lief zijn zitten ze je al te villen.
Waarom nog in zulke energie verspillen.
Mensen in het algemeen, zijn nooit eerlijk ook niet met hun zelf.
Achterbakse wezens vaak vals en gemeen.
Altijd een reden om te profiteren.
Hoe eerlijk je ook bent een streek krijg je toch.
Juist daarom waarom zelf nog braaf en geduldig zijn compassie met iedereen.
Beter leven voor jezelf en een dikke egoïst, worden heb je meer geluk.
Mensen bedriegen en liegen word je graag gezien.
De hatelijke wezens erg ben er zelf een.
Afkeer zou je krijgen van deze walgelijke maatschappij, vol bedrog en leugens en profiteren.
Ook op relatie vlak vol bedrog.
Alleen op uit van je te profiteren.
Tv romances das ook al.
Perfect mooi en lief enz… moet je zijn.
Allemaal schijn en bedrog overal.